to pod kůží nás nikdy neopustí
.
křik husí
zjara i k podzimu
nedovolí ať zapomenem
slunce v zlatě nad polem
i nad postříbřenou plání
probouzí dřímající
toulavý trn v patě
touhy rostou po skalách
skryté prastaré kódy
se rozeznívají tou nejjemnější strunou
a najednou burácí víc
než vzteklé vody ve svých pádech
jsou pouta
není strach
jen nádech
podepřený svící
a další jméno vrostlé do kamene
.
Přečteno 504x
Tipy 56
Poslední tipující: Oslice, Sleepwalker, Žqáry, Divoženka1, jvacl, WhiteSkull, Actafool, Gabrielle, P.Z., Dota Slunská, ...
Komentáře (8)
Komentujících (7)