.
Jsou lidé a pak Mágové
– páni obrazů a vjemů
tetiva smyslů
k prasknutí napjatá ...
v rezonanci tisíců tónů
ultrazvuk snímá
špínu chorálem světla
a ve tmě zaniká
aby připlul v naději semknutý ...
*
.
08.02.2011 12:54:00 | HarryHH
k těm patřím, co se nevzdávají
ve vzdušném boji s houfy vran
fazole když plody tají
a nehty čistí oceán
ač neplavec znám všechny břehy
v boxu pouze liga třetí
s deficitem na postřehy
kliček nadbytečné smrti
***
Jiří
10.01.2011 17:53:00 | j.c.
Když vidím, co vyvádí naše politická scéna, mám taky chuť si navlíct boxerské rukavice...ST
07.01.2011 21:11:00 | Sladkalu