Anotace: Pro Ziriant...Snad nešťastný umělec, ale šťastný člověk, kdo rozerván jest životem
Kolik takových tužeb ještě v sobě máme... (?) A budeme vůbec někdy vědět, jak si vybrat, když život nenahradí inspiraci a inspirace nenahradí bytí?
Už taky skoro nevím, jestli dávám tip proto, že je to pro mě :-). Ale věř, že kdybych mohla, dám to ST klidně dvakrát ;-). Pro tvé múzy i pro tvou existenci.
08.01.2011 07:35:00 | ziriant
Teď nevím jestli tip dávám pro to že je to pro Ziriant
nebo pro báseń...píše krásně a nad naším rádoby básním ční a čtu jí rád)
stejně i tobě St
08.01.2011 00:01:00 | zenge