Netřeba názvu I.
Já plno věcí změnit chtěl,
no, moc se mi to nezdařilo,
však pokračovat dál bych měl,
aby se mi lépe žilo.
Když někdy slunce vychází,
já na kopci u lesa stojím.
Pozoruji první paprsky
a dalších dnů se bojím.
Zřím pár srnek,
jak společně jsou v trávě
Pak podívám se do zrcadla,
duše uhnívá mi právě.
Jsem tak sám a ztracený,
jak mladý zajíc v lese.
S cigaretou u úst přemýšlím,
co další den přinese.
Přečteno 230x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
Komentáře (0)