Jedinečná minulá
Na předělu něčeho a ničeho stála Ona.
Ta, která nikdy neměla jméno.
Ta, která nikdy neměla tvář.
Ta, která neznala bolest procitnutí...
Ta, kterou vždycky všichni slepě milovali.
Přečteno 291x
Tipy 2
Poslední tipující: Jan Hrábě, malá slečna
Komentáře (2)
Komentujících (2)