Soud

Soud

Anotace: ...

Prý zhřešil jsem, řekl soud
a já se matně klaním
jako ďábel světa snažím se proniknout
do pekel a mířím za ním

Dva dny a bubny v pochodu už zní
jak strašný řev, co touží po odplatě
já blázen kráčím uličkou poslední
na dřevěnou stavbu bez opratě

Přání poslední na shnilém světě
odplivnout si na lidi bez víry
padl jsem na kolena a v posldení větě

Gilotina spadla a pár lidí
řeklo si že mi nezávidí
jak má hlava padá do díry
Autor Hmota, 08.01.2011
Přečteno 263x
Tipy 6
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, Judita, jaroslava anna, Anjesis, terezkys
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc dobry, zajmavě pojaty

01.02.2011 16:53:00 | Anjesis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí