Netřeba názvu II.
Anotace: "Silná filozofie"
Čím víc chci,
tím míň mám.
Čím míň mám,
tím víc dám.
Čím víc dám,
víc jsem sám.
Proč jsem sám,
dávno znám.
Proč chci víc
a nemám nic?
Když mám nic,
tak nemám všechno,
proto chci víc,
proto chci mít
a stejně nemám nic.
Stačí dál žít,
na světě být,
oči mít,
vidět svit,
hlavně mít,
v duší klid
a po smrti mé
sám v hrobě zhnít.
Přečteno 247x
Tipy 2
Poslední tipující: zenge
Komentáře (2)
Komentujících (2)