Jarní
Anotace: I když trošku předčasně...
Jarní kvítí
to tě chytí
do svých sítí
nepustí.
Slunce svítí,
sníh roztaje
teplo máje
okusí.
Bosá noha
letí loukou
jarní toulkou
to musí.
Touha jara
v srdci hárá
mysl tvou
neopustí......
Přečteno 322x
Tipy 4
Poslední tipující: Alien.v.v.s., Květka Š.
Komentáře (1)
Komentujících (1)