Dveře
Anotace: hele, já to tu nepíšu jen tak.. chci slyšet kritiku.... číst...
Čaj do sebe liju,
a protože pořád piju,
chodím pořád čůrat,
nemusíte na mě zírat.
A když už sme u toho,
zavřete si dveře.
Nezajímá nikoho,
že vypadáš staře.
Ani další drobné věci,
které spolu probíráte,
tenhle vztah je jen váš, přeci
a když dveře odmítáte,
stáváme se my nedobrovolnými účastníky.
Komentáře (2)
Komentujících (2)