Pootevřeno
V srdci mám trochu bolavo
po čase let odžitých
hledám lék co bolavo hojí
a zpomaluje spěch
V srdci mám trochu zvědavo
po nepřečtených stránkách knih
po ústech co mi ještě poví
než zůstaneš jen v milých snech
V srdci mám i trochu stýskavo
po jízdách na saních
po dnech kdy stromy jinovatka strojí
a sněženky chystají první nádech
Heřmánek a mateřídouška a med
a počkat a nechtít vše hned
a oči co žasnou a vítr a slunce i led
a v srdci mít ještě pootevřeno
Přečteno 332x
Tipy 23
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, Divoženka1, Gabrielle, hašlerka, Mbonita, Kapka, labuť, Kubino 2, šuměnka, Psavec, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)