Co dáte??

Co dáte??

Anotace: Chceš-li v lásce šťastný býti, dej mi sen nebudeš sníti...

Kdo dnes věří čarování??
O čem mluvím, nemá zdání...
Vyvolávat duchy?? Stěží...
Každý z Vás dnes málo věří...

Chcete pomstu?? Lásku?? Štěstí??
Krok co kráčí do neštěstí...
Nemáte co peklu dát,
i čáry mají svůj řád...

Obětuješ kousek sebe??
Za sen co ráno zebe??
Co peklu dáte za svou lásku??
Život bližního i v sázku??

Copak dáte za štěstí trochu??
Svoje mládí?? Nelži hochu...
Co pak dáš za pomstu svou??
Třeba ženu?? Kterou?? Svou??

Nejsem ďábel nejsem zlo...
Vím, že toužíš o dobro...
Co však příjde nemáš zdání...
Mocné je mé čarování...

Chceš-li v lásce šťastný býti,
dej mi sen nebudeš sníti...
Chceš-li štěstí, co to je??
Vzdáš se mi dnes bez boje...

Dáš mi svoje mladé tělo,
štěstí by to tak to chtělo...
Zbyla pomsta... Ty ji chceš??
Nechceš... Teď mi lžeš...

Za pomstu svou mi dáváš v sázku
Tvoje ŠTĚSTÍ Tvoji LÁSKU...
Autor Izza, 08.01.2011
Přečteno 244x
Tipy 2
Poslední tipující: Danga
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel