Vysoko dole
Anotace: určitá modifikace...
Kluzká je zem,
tenký je led.
Výmluvy lhářů
znám nazpaměť.
Do vlastního bláta
noří se zvysoka,
nikdo už od nich
pravdu nečeká.
Zvláštní jejich pohyb
mezi břehy,
limit pravdy
tam nezná něhy.
Přečteno 276x
Tipy 7
Poslední tipující: Psavec, Gabrielle, CULIKATÁ, Kapka, 6thSun
Komentáře (1)
Komentujících (1)