Oprava sveta
zmeniť svet
pootočením kľučika
vpravo
čas len posunieš
a nestihneš stihnuté
vľavo
čas vrátiš späť
a prežiješ
čo si prežiť zas nechcel
necháš to tak
veď svet meniť nechceš
skôr sa ukryť pred ním
a prečkať všetky životné búrky
niekde v podzemnom kryte
s pohárom vodky
a slaninou za opaskom
pozerať s priblbnutým úškrnom
a privretými očami
na to,čo sa deje
a tváriť sa,že
svet je krásny stále
a nemá chyby
pochopíš neskôr,
že to tak nie je,
neskôr, ked pohár vodky
zameníš na pohár vody
a vytriezvieš
Přečteno 287x
Tipy 2
Poslední tipující: Petbab
Komentáře (0)