Nejde to dál
Občas mám pocit, že to nejde dál,
nemožné vzpomenout, kdy se člověk naposledy smál,
někdy nechce se nic, a jeden by jenom spal,
nebo se slzami v očích, jak malý dítě, řval.
Občas mám pocit, že na to nemám,
že je člověk na všechno sám...
Za pomoc skoro všechno dám,
chtěla bych vrátit čas, zpět k dětským hrám.
Asi budu muset jít dál s vypětím všech sil,
asi si budu muset dát přiměřený cíl,
udělat si vždycky pár hezkých chvil,
a někdy jen tak snít o říši hodných víl
Přečteno 339x
Tipy 3
Poslední tipující: kleopatra.sedma, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)