Cévní slabikář
Anotace: Mám tvé jméno v krvi.
Mé srdce jenom tebe prosí,
o pár něžných slovíček,
tvé jméno ve své síni nosí,
ty jsi můj malý človíček.
Když krev teče v žilách mých,
tak každá moje krvinka,
skládá jméno z buněk tvých,
co nesou tvoje písmenka.
Přečteno 254x
Tipy 3
Poslední tipující: Z kapky deště, CULIKATÁ
Komentáře (2)
Komentujících (2)