Sršeň
Zelený sršeň,
v pet láhvi krouží,
dítě s ním tříská
o zem a louži.
Malý milý sršni,
já tě mám ráda,
řeklo díte do láhve,
chce ho za kamaráda.
Poslíček dodal jí,
jeho rodný list,
politý lógrem
snad z toho má zisk.
Holčička s lahví,
o zem jí bouchá,
sršeň už umírá
a nikdo mu nenaslouchá...
Přečteno 320x
Tipy 6
Poslední tipující: teniska, Gabrielle, korncaffe, Radek.oslov.Šafárik
Komentáře (0)