Pejsánek
Propadlé tváře,
na zádech hrb,
komár ospalý,
na jeden nádech.
Pejsánek flekatý,
po tmě se kouká,
po nějaké klobáse,
co z lednice kouká.
Motýlek barevný,
na botě lepený,
kdo ví...kudy dál,
živote... zasraný...
Přečteno 375x
Tipy 2
Poslední tipující: mida
Komentáře (2)
Komentujících (2)