Rozpolcená třída
Každý člověk
Má svou hodnotu
Někdo je dobrý
Jiný do šrotu
Někdo je na plech
v šest ráno,
někdo má v hlavě
nasr.no !
jeden jen pláče
pro pár peněz
další radostí skáče
zbavil se želez….
Pouto osobnosti
Ztratíš lehce
Ani se nenaděješ
Děláš blbce
Pochybným vykradačům
Citových neřestí
Pozor, ať nestáhnou tě !
Na zcestí…….
Pracuj s láskou,
Pomáhej bližnímu
Nemohoucím dávej
Vezmi bohatýmu….
Žij život
Plnými doušky
A nezapomeň !
Pocházíš z pastoušky….
Na kraji lesa,
Na kraji společnosti
Zelený ráj,
Nebo krach z bezmocnosti?
Tvá víra
je láska
Jen aby to nebyla
Jen sázka….
Sázka na život
Ve vyšší třídě
Jízdenku směnil jsi
Za věčné břímě….
Přečteno 278x
Tipy 7
Poslední tipující: Gabrielle, CULIKATÁ, PIPSQUEAK, Květka Š.
Komentáře (2)
Komentujících (2)