Poslední válka
Zapalte bílou vlajku,
ať hoří jak pochodeň číreho zla!
Zvolejte všechny démony na válku!
Ať sestoupí ďábel, tak jako nenávist má!!!
Ať probodne světlo temnota
a povznese stíny umrlců
ať vše trhají výkřiky bolesti
a slast zaplaví síla úzkosti...
A všichni se dotknou chaosu,
ochutnají pomstu za přirodu!
Žádná duše nepozná spasení!
Od boha? heh,,, už není na zemi...
Každičká naděje nese strach,
válka vše promění v prach!!!
..a bude klid...tam kam můžem s láskou odejít...
Přečteno 451x
Tipy 9
Poslední tipující: Gabrielle, James Libustka, carodejka, Veselý Drak, Giginka, Charibeja, NikitaNikaT.
Komentáře (3)
Komentujících (3)