Proč?
Proč?
Proč ta slova byla lživá?
Prý, že láska je ta milostivá..
Proč?
Proč tvé doteky byla jen hra?
Prý z mé lásky bude jen ledová kra..
Proč?
Proč jsem byla jen kus masa pro potěchu?
Prý dobrá jsem jen ku výsměchu..
Proč?
Proč nespím a slané sly polštář vpíjí?
Prý ten pravý dojde, ať počkám chvíli..
Přečteno 363x
Tipy 3
Poslední tipující: Šárie, Doradan, Z kapky deště
Komentáře (0)