napsal bych "dokonalé", ale sem slovo s kořenem od slova "konec" sem rozhodně nepatří
co napsat nad nádhernou bránu?
10.01.2011 09:35:00 | drsnosrstej kokršpaněl
I mně sedl ten takt!
Toť víc než pouhý fakt
a nebo slova chvály.
Tvůj s enigmanem pakt
je soda na můj trakt.
Jako by vánky vály,
hladí i slastně opíjí,
když k srdcím všech se probíjí.
A všechny chmury rozptýlí
Tvá poezie motýlí,
když na jiskřičkách smyčky
promění do osmičky
a ty pak na motýly,
co od vichřičné víly
z výšek, snad ze sluncí
na přímkách hledaj cíl.
10.01.2011 09:29:00 | Špáďa
je kouzlo které nevyprchá
které umí jen královna všech víl
zakuklit lásku...poutem bource
který krotí hedvábím
pak nedýchej
uvidíš zázrak zázraků
kdy zakuklená láska
přemnění se na lásku
a odletí pozdravit
fialový vřes
pak zatočí se svůdně
.........
s výdechen opojení
zmizí do nebes...
10.01.2011 09:27:00 | Noc17