Společně zhasnuto
Ani nemáš tušení
jak sluší ti
úsměv a smích
mě zase
tvé rty na mých
společné ticho
objímání
možná hudba
rozjímání
Hladíš mi vlasy
máš husí kůži
tvojí tvář asi
pohladím růží
Zhasnuté světlo
rozžnutá srdce
tvé lidské teplo
..mám ráda tě přece =)
Přečteno 386x
Tipy 8
Poslední tipující: sailorr, Gabrielle, Květka Š., Sweet KiWi, CULIKATÁ, Kapka
Komentáře (1)
Komentujících (1)