Anotace: .............
Ten příběh hřeje ať má plno sil
na pampelišce děje
rozletí se,rozesměje.
Všechny co smutkem trpí
všechny co mají žal
ve chmýří schován cit beznaděje
ten polapím
rozfoukám
a láskou,štěstím nahradím....ST
17.01.2011 12:40:00 | Tanzania
Já věřím v lehkost chmýří pampelišek,
co do modrých výšek míří.
Četla jsem se zaujetím a snila jsem,
že poletím na papěří.
13.01.2011 09:19:00 | Tamara
Krásně se létá světem snění
zde nezná nikdo osamění
na lásku, dobro, touhu mění
chmýří lehkost básně znění:-)))
10.01.2011 15:24:00 | CULIKATÁ
Jemně a tiše proletěla mým vědomím a zanechala příjemný pocit lehkosti...
10.01.2011 14:24:00 | labuť
Moc pěkně lehounce pampeliškově napsaná
já na tom chmýří letím snově dál....děkuji :-)))
10.01.2011 14:11:00 | Sweet KiWi