Uh, netuším, co říct. Pokud bych to vzala po básnické stránce, tvá báseň místy zadrhává a místy je nedostečně plynulá. Když se ale přes to přeneseme a zadíváme se hlouběji do slov, tak nás ta báseň vážně zaujme. Ten konec se mi opravdu líbil, ten se nejvíce vyvedl.. ;)) Přesto je tato báseň jen průměrná.
(Já vím, mám strašně hodně rádoby chytrých řečí a přitom jsem nikdy nic dobrého nesložila, ale jen píšu svůj názor, tak snad se nebudeš zlobit.. :))
31.07.2011 17:33:00 | moira