Klubíčka života
Anotace: Moje dětství, to jsou prázdniny v malebné vesničce, babička a její kamarádka, která pletla pohožky na pěti jehlicích, písničky, křížek který se udělá na chleba než se rozkrojí...
Sbírka:
Korálky z Peckovska
Nitku po nitce
Klubíčko za klubíčkem
splétám
Cinkají jehlice...
Jako dva rytíři ve zbroji
Jak Ovčí babička v pohádce
Ať chutě nahlédne
kdo vlka se nebojí
Barevná klubíčka
tak jako duha
Nitka se odvíjí
první i druhá
Košíček s klubíčky
Babičky písničky
Vesnička
která mi byla tak blízká
Však řeka života
klubíčka odmotá...
A mě, se babičko
po Tobě stýská
Přečteno 334x
Tipy 9
Poslední tipující: Sladkalu, jondys, CULIKATÁ, Javavia, jitka.svobodova
Komentáře (2)
Komentujících (2)