Každá minuta
Anotace: 10. ledna 2011 Rozárce...
Každá minuta kdy nejsem s Tebou
mě zbavuje smyslů
Každý nádech je zbytečný
když nevdechuju stejný vzduch jako Ty
Každý sen je neskutečně temný
pokud v něm nejsi Ty
Každý zvuk dráždí můj sluch
pokud to není Tvůj hlas
Každá minuta kdy nejsem s Tebou
se vleče jako poraněný Anděl
Každý dotek spaluje mou kůži jako oheň
pokud není Tvůj
Každá barva se mění v šedou
pokud to není barva Tvých očí
Každá vůně upadá v zapomnění
pokud to není vůně Tvých vlasů
Každá minuta kdy nejsem s Tebou
je dobrá akorát tak k tomu
aby vznikla báseň jako je tato
Každá minuta kdy nejsem s Tebou
je dobrá akorát tak k tomu
abych sledoval krásu hvězd
Každá minuta kdy nejsem s Tebou
mi pomáhá uvědomit si
co pro mě znamenáš
Každá minuta kdy nejsem s Tebou
je dobrá akorát tak k tomu
aby vznikla báseň jako je tato
...
Přečteno 355x
Tipy 10
Poslední tipující: Ammazonic, Anjesis, Radiii, kejtyyy, ilona, dream in emptiness, korncaffe
Komentáře (3)
Komentujících (3)