Kapka štěstí
Anotace: Každý nechť nalezne to své
Ty jsi kapka něžnosti,
kapka, co smočí každičké zrnko půdy,
kapka padající z vršku dolů skrze mraky,
oblaka sluncem prosvícené jak včelý lepkavý med,
kapka zachycena na hladině průzračné vlnící se měsíční vody,
kapka dodávají vláhu potřebnou pro dovršení dospělosti flóry na zemi,
Ty jsi kapka milující, nikdy nemizící a věčně láskou přeslzenou.
Přečteno 644x
Tipy 7
Poslední tipující: Helena Lovecká, labuť, Boudicca, Gabrielle, CULIKATÁ
Komentáře (2)
Komentujících (2)