The Beatles-Imagine
Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=OoC86l3SQL4
Jako džin
jde tmou k břehům
vesmírem čar
Ariel i Eros
v novu se blýskaj
V zimě z džín
do-lů
sy-pu
z lavin
pocity
aááá...
Mé rande jsou mantry
můj part woodoo
se zbytky sil ó dávno
bez boulí líčím snům
I mé z džín
do-lů
sy-pu
z lavin
do těch míst
juůůů....
Mne nese a je príma
mám na ty touhy lán
a rosu dej mi domů
vždyť neubývá
I mé z džín
trochu hřeším
mávám
které?
..z murén
vůní chce být
přivoňte
ke stvolu snů
..ámen
Té mé z džin
do-lů
sy-pu
...černí
lásky mé
juůůů....
Za lesem tam on dřímá
lán na ty touhy rán
a rosu dej mi domů
..než prej zmizí kosou
Přečteno 302x
Tipy 30
Poslední tipující: Kubino 2, Jiná, šuměnka, Mario de Janiero, Mbonita, NikitaNikaT., labuť, hašlerka, Holis, teď už nikdo, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)