Život jde dál !
Když ohlédnu se zpět,
jen samé neštěstí
a dny k pláči.
Když ohlédnu se zpět,
tužka mi nestačí,
abych napsal do řádků
ty negace a strádání.
Svět se točil pozpátku,
a já jen z legrace
vedu povstání!
Volím novou strategii,
než abych tu jako totem stál,
jen mudroval a nadával!
Už nejeden kolemjoucí se ptal,
proč jsem to vzdal?
...řekl: Život jde dál!
Když ohlédnu se zpět,
jen samé posměšky
a přezdívky.
Když ohlédnu se zpět,
myslím jen na dívky,
které nemohl jsem mít,
už jen ze zvyku, či z tradice.
Minulost hodlám vytroubit,
s trochou povyku
až zahranice!
To je ta nová strategie,
než abych tu jako totem stál,
jen mudroval a nadával.
Už nejeden zvědavec se ptal,
proč jsem to vzdal?
Řekl: ...Život jde dál!
Život jde dál!
Přečteno 393x
Tipy 9
Poslední tipující: Dreamer.Z, Lota, Judita, Zasr. romantik, CULIKATÁ
Komentáře (3)
Komentujících (2)