Anotace: spíš úvaha než básnička nad rozsvícenou zeměkoulí, pohodlím, ...
kankán tančí listí v potoce,
slowfox potom vítr na louce,
vločky v opojení blues
na zemi tvoří bílý hnus
srdce moje v rytmu walzu
držím mimo "cizí" salzu
pod hladinou polku ryb
slyším, aby bylo líp...
12.01.2011 22:54:00 | ni.va
Hvězdy nesvítí zbytečně, v mém světě mají svoje stálé místo, bez nich by vznikla málokterá báseňka .. tak si myslím, že jsme mnozí z nás, jak jsme tu, jen přenesli tanec do poetických slov .. možná .. :-))
ST!
12.01.2011 15:42:00 | jita.1965
tanec je v nás
jen mysl popustit
a chtít
uslyšet muziku a hlas
a cit
a potom ladně zakroužit
a noc i den si protančit...
12.01.2011 14:27:00 | šuměnka
průzračnou vodu tančící
hledám ji s bolavou touhou
nad sebou hvězdy zářící
nacházím na chvíli pouhou
v krajině čistě vonící
toužím se napořád ztratit
zhýčkaná vším tím pohodlím
musím se nazpátek vrátit
11.01.2011 05:34:00 | Kapka