Sobecká
Anotace: tak sobecká, tak krátká, tak málo slov. doufám, že pochopitelná i pro ostatní.
Máš mě a já mám tebe
máme se jen pro sebe
sobecky, pokrytecky
zradíme spolu všecky
Mám svý a ty máš svoje
však kdo by čekal boje
když jsme se - tak sobecky -
chovali pokrytecky
Já mám tvý, ty máš moje
nepotřebujem dvoje
SPOLU jsme pokrytečtí
K OSTATNÍM tak sobečtí.
Přečteno 320x
Tipy 2
Poslední tipující: Šárie
Komentáře (0)