Písečné bloumání
Mluviti poeticky míti se krásně,
písati magicky, vymýšlet básně,
blahobyt pak bude v srdci tvém,
život bude jak sladký sen.
Každého občas šimrá chtíč,
tak jako kopnutý „králův“ míč.
Bábovečný písek až potká syna,
to dříve nastane velkolepá zima.
Přečteno 271x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
Komentáře (0)