Až budeš se mi stýskat, ...
Anotace: ****- .... má peněženka bude výskat ...:-))
.
Po Čase Čas jak datel klová
v dutinách hlavy – po červech
červíky v rumu,
píseň schová
falešná jak
tvé lásky lesk
Nezbylo nic už z její ceny
co zdála se být nesmírná
investice do jedné ženy
se v chuti červů ... rozplývá ..
.
*
--------------------------------------------
Comment pro "jvajcl"
11.1.2011 15:23
*
Přečteno 311x
Tipy 21
Poslední tipující: Mango-Holka, Jana M., jvacl, NikitaNikaT., Kubino 2, Lota, Mbonita, Květka Š., modrá..., labuť, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)