Nesmyslný cyklus
Anotace: neboť by to bola krutá pravda
Úvodem, hned závěr chtěl bych dát,
i vítr jednou přestane vát,
počátek konec sotva přebíhá,
nikdo z nás tuto malichernost nehlídá,
věz: život smrti stejně jednou ustoupí,
tak nebuď z toho příliš mrzutý.
Přečteno 242x
Tipy 3
Poslední tipující: Anjesis, terezkys
Komentáře (0)