Život k recyklaci ....
.
Neřídit svůj čas věkem
žít jenom dnes
a nemět na co vzpomínat
s odpadem naložit jak s dluhy
... tak to bych někdy strašně rád ...
Třídím životní odpad,
i když vím ...
že je to zbytečné.
Hloupá rozvitá věta,
pro vaše ksichty netečné.
Nikoho odpad nezajímá,
není tu taky o co stát,
cenu má jen to co vzniká
jen to, co můžem rozflákat .....
Popelnic barvy pojím v duhu
kolorit našich šťastných dnů,
sprayera tag pak plivu v kruhu
kosočtverce svých nezdarů.
*
.
-------------------------------------------------
Comment pro "Divoženka1 "
11.1.2011 16:00
Přečteno 310x
Tipy 14
Poslední tipující: Divoženka1, Jana M., Gabrielle, NikitaNikaT., Kubino 2, Lota, Květka Š., Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (3)
Komentujících (3)