Šermířům: Nezbytné!
Anotace: ...berte si k srdci tato slova, šermíři...
Šermířská přísaha:
Na ženy se nesahá!
...nedělají se šrámy
kordem na prsou...
...neodchází se zbaběle
s vyčnělou slzou...
...bojuje se do posledního dechu...
a až poté...
se může laškovat s dívkami v mechu
ale pozor, ať nepřijdete
o místo v cechu
a zabít porušitele
je lehké jako utopit blechu
...tak pozor, co řeknete
při dalším nádechu...
a kdo je či není v doslechu
Přečteno 281x
Tipy 14
Poslední tipující: Danger, Jiná, labuť, Gabrielle, Květka Š., Mbonita, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)