Anotace: Je to asi trochu zvláštní, jelikož tohle je vlastně něco, co vzniklo spojením rozhovorů mezi mnou a D.Angelem... Takové naše úryvky myšlenek, které prozrazují skoro všechno o nás, o našich světech, myšlenkách... je to naše dílko PS: Děkuju.
To mě se dneska zdál krásný sen o krásném klukovi, kterého neznám. :)
Jinak moc pěkná básnička, fakt
27.01.2006 18:10:00 | zuzik