Nech se
Zavři oči, dívko křehká.
Nech se vézt.
Cesta do neznáma, nás už čeká,
V té kráse, není lest.
Bažina tvého smutku, plna po okraj.
Proč, nech se svést.
Odehnat ty černé splíny,
Radost nech kvést.
Prosím, skoč do bílého kočáru a do mého světa nech se nést.
Přečteno 290x
Tipy 6
Poslední tipující: tato22, Anjesis, korncaffe, CULIKATÁ, Niky88
Komentáře (1)
Komentujících (1)