Mám sen
Anotace: ...těžší a těžší je probuzení..
Mám sen.
O čem?
To ti nepovím, jen na malou chvíli tomu uvěřím
Nechám ho ožívat v mém prázdném srdci
Stokrát to prožívám,ale..
..studený sen, ten život nedává
..a každým dnem naději zhasíná
..těžší a těžší je probuzení
Jak jen to píšou ve všech těch pohádkách?
Znova a znova v paměti se vracím...
Pro malý zájem o moje touhy,vášeň a cit..zatáhnu oponu
Svůj studený sen..budu si žít
Navzdory bolesti,tobě,všem
Jen nevím kterou neřestí, pak zabiju den
Přečteno 306x
Tipy 2
Poslední tipující: dream in emptiness
Komentáře (1)
Komentujících (1)