Životem plout
Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=imp0BqHBxyQ
Uzdravený nádech
a špetka slz,
na rtech
Kapka po kapce mizí
v nitru..v dálce
Sem tam zní smích
z věčnosti do věčnosti
odchází život, sny
i my..
Dny počítá nám Osud
Kámen ke kameni..
Tance dějů
Barevné rozjímání
Pravdivý dar..o životě,
když padá hvězda
A v dlaních pár nádechů
dalších probuzení
Přečteno 360x
Tipy 49
Poslední tipující: la loba, Krahujec, Alien.v.v.s., ZILA78, Kars, carodejka, Helena Lovecká, labuť, Tamara, NikitaNikaT., ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)