Vystoupám od Vltavy nahoru
Anotace: O oblevě, nejistotě, tobě a sobě.
Vystoupám od Vltavy nahoru,
pohledem dotknu se špičky Petřína,
z Děkanky je dobře vidět.
V půl osmé letadlo je slyšet z mraků,
z těžkých mraků po soumraku.
Prohrabuju se pochybnostma.
Mám je v zakleté. V sobě.
Sem tam něco vlaje ve větru,
zbytky sněhu se dělí po krystalech
a lednový splín mou duši zaleh.
.
Přečteno 304x
Tipy 10
Poslední tipující: hatlapatla, Mbonita, la loba, jiljovský, Judita, zenge
Komentáře (2)
Komentujících (2)