Ze lva se stal pejsek na řetězu, slintá, čeká na odměnu od vítězů...
16.01.2011 11:54:00 | Chancer
Dračí ocas, místo srsti hadi
Střeží oddaně a sotva někdy zradí
Zpívej jak Orfeus, měj sílu Heraklovu
Či přines koláč medový, pak v jeho přízni hoduj…
13.01.2011 19:56:00 | šuměnka
Zábavné, vtipně podané... mně naštěstí samota neschází, a je mi ho líto, že nemůže prožít tak nádherné milování a mazlení jako my lidé, proč z něj nešlo udělat tedy člověka? :oD ST!***
13.01.2011 09:16:00 | NikitaNikaT.
Vyčetl jsem mezi řádky,
že i Radek je prý krátký,
na všechny ty vrchní pány,
sponzory a mafiány.
13.01.2011 06:24:00 | Špáďa