Pevnost
Utíká čas
jak potůčky krve
každé tvé objetí
je jak to prvé
Jsem tvojí obětí
do pasti lapená
neskrývám dojetí
či proudy slz?
V nástraze chycená
tvá náruč tvrz
bezpečná je
pevná
jen já smím skrz
(Rytířka věrná)
Tvých mečů trs
jimi jsou slova
bojujem
se světem
zase a znova
Brousíme hudbu
tasíme smích
náš hrad je
ctnost lásky
a naši kudlu
nezdobí hřích
Přečteno 409x
Tipy 13
Poslední tipující: Jacob P. Verlaine, Larey, Psavec, sailorr, labuť, Sweet KiWi, Gabrielle, Květka Š.
Komentáře (3)
Komentujících (3)