Kyrie
Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=ryxoZRPrDGY miniaturka k jedné z úžasných skladeb....
... tíha světa,
místa beze stínů
a mlha vyvřelých slz....
kroky přes zapomenutá údolí,
déšť smývající touhu,
vzpomínky jako tající sníh....
samota,
objetí,
hymna lesního rohu,
propasti plné kamení,
nehledající,
ticho v očích
a pocit dálky v konečcích prstů...
těžké závěsy na jevišti života plné prachu,
dějství návratů,
pocity strachu,
nádhera spočinutí...
cesty našich dětí....
ohlédnutí do temnoty...
do prokletí.........
Přečteno 340x
Tipy 46
Poslední tipující: V.N.Losinský, Actafool, Holis, vodnař, Raduzk, ZILA78, hašlerka, isisleo, 6thSun, modrá..., ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)