Nesnáším nedělní ráno.
Nesnáším ségřinýho křečka.
Tak vážení, tohle je historie.
Tak to řekla. Dívka páteční noci na vlnách Hradčan.
Tímto zahltila moje uši
a odjela do noci pod křídly nápadně klenutých brýlí.
To je vše. Nic lepšího už pro mne tahle noc připraveného neměla ..