Děkuju

Děkuju

Anotace: Já nejsem dobrá, ale chci poděkovat a takhle mě to baví....

Už jsem vám děkovala?
Za váš boj, za odvahu?
Za víru, co hory přenášela?
Za odpor, za vaši snahu?

Za to, že někdo tady byl,
Vopasek, Bondy, Magor, Kryl
- ti, co nebyli lhostejní
a další jim podobní?

Děkuju za oběti,
které jste přinášeli,
aby snad vaše děti
a my svobodu měli.

Jsem druhá generace,
děkuji za zkurvení.
Byla to dobrá práce,
tak díky za poznání,
že když budu chtít,
můžu i já svět pozměnit.

A až budu v létě na červený půdě stát,
znovu vám budu děkovat!
Autor slunovrat, 13.01.2011
Přečteno 305x
Tipy 6
Poslední tipující: čas.běží, Gabrielle, J sh' T r' k
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hodně štěstí.)

13.01.2011 17:59:00 | čas.běží

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí