Poutník uvnitř..
Anotace: ..jen taková oddychovka..
Zdobil mou tvář jiskrou
v jeho očích..
Objímal mě ve spánku
Hojil duši paletou barev,
a maloval mi svět
Do dlaně vtiskl mi mapu,
a já..zapomněla..
jak v ní číst dál..sama..
Čaroděj s Tváří anděla
nezúčasněně stojí opodál
Ruku mu podávám
Usmívá se pohledem skrz,
až mrazí mě..
Co všechno ví..
Jeden pohled, jediný..
..poslední
Přečteno 341x
Tipy 43
Poslední tipující: Ydena, jedam, la loba, Krahujec, Z kapky deště, James Libustka, carodejka, Radek.oslov.Šafárik, WhiteSkull, Alien.v.v.s., ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)