V sítích nerozhodnosti
Anotace: jedna z těch kratších...
Jestli říct
ano
ne
nebo radši mlčet
jestli jít
utéct
nebo zůstat stát
to je náš
věčný problém
v hedvábí křídel
vodního hmyzu
zaklínění
na vážkách
a přitom by stačilo
jednat podle
toho uvnitř nás
tlukotu
v hrudníku
podle srdce
a vždycky si říct
že to rozhodnutí
je správné
i když nastává
mnoho situací
kdy vůbec není…
Přečteno 300x
Tipy 35
Poslední tipující: Noc17, NikitaNikaT., Helena Lovecká, Nikolka, Tomáš Přidal, ZILA78, JohnyD., šuměnka, Petbab, CULIKATÁ, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)