TOUHA
Anotace: Ne ta Touha od Dana Landy :-)
Jsem touha co tě hladí
Světlo ve tmě ti svítím
Jak vítr tvou tvář chladím
A chci znát to co citíš
A i když je to dávno
Tvý oči a mý sliby
Tak každý další ráno
Mě pálí a já vidím
Opouštím tě v cizím městě
Odcházím jdu po svý cestě
Naději noc uzavírá
Už tě drží jenom víra ... v touhu
V tu touhu co tě hladí
Světlo ve tmě ti svítí
Vítr když tvou tvář chladí
Tak chceš vědět co cítí
I když to bude dávno
A z hodně velký dálky
Tak snad to za to stálo
Doufám jednou zas taky
Opustím tě v cizím městě
Odcházím jdu po svý cestě
Naději noc uzavírá
Už tě drží jenom víra
Přečteno 295x
Tipy 3
Poslední tipující: CULIKATÁ
Komentáře (0)