Píšu...
chce se mi plakat...
tak moc, že u srdce mě z toho bolí...
chce se mi říkat,
skákat, vznést se nad okolí...vás...
chce se mi křičet, tak strašně moc a do světa!!
chce se mi křičet, umrznout jak z lesních plodů korunka
chce se mi utéct...od všeho a od vás všech,
co lásku ste mi slibovali, lhali a pak ublížili!!
Chce se mi říct vám, už sbohem, a nikdy více
však trápím se, pro slzy nevidíce
tu stojím sama schoulená a na papír třesoucí se rukou
píšu svůj dopis na rozloučenou...
Přečteno 256x
Tipy 4
Poslední tipující: CULIKATÁ, Giginka, Kett, jondys
Komentáře (2)
Komentujících (2)